Punch.gr

Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Μεταφορικά 3€, 1-2 εργάσιμες.
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60€

Τηλέφωνο παραγγελιών : 211 800 8223

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Βρίσκεστε στο:

Επιστροφες

 

Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται ακόμα πιο εύκολες και οικονομικές στο punch.gr! Αν θέλετε να προχωρήσετε σε επιστροφή προϊόντος, για οποιονδήποτε λόγο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τηλέφωνο την Speedex Courier και να έρθει να παραλάβει το πακέτο από τον χώρο σας. Όταν θα παραλάβουμε το επιστραφέν προϊόν, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας πείτε με τι θέλετε να αντικατασταθεί. Σε κάθε παραγγελία μαζί με το νόμιμο παραστατικό ( απόδειξη ) στέλνουμε αναλυτικά και τις οδηγίες επιστροφής προϊόντων. 

Βασικοί Κανόνες Επιστροφών:

  1. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και δεν πρέπει να έχουν περάσει δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από τη στιγμή της παραγγελίας. Προϊόντα τα οποία έχουν πλυθεί, καταστραφεί, έχει πεταχτεί το καρτελάκι τους κ.ο.κ. ΔΕΝ γίνονται δεκτά.
  2. Το κόστος των μεταφορικών σε περίπτωση επιστροφής καλύπτεται εξολοκλήρου από τον πελάτη και ανέρχεται στο ποσό των 5€ . Η παραπάνω τιμή ισχύει αποκλειστικά σε περίπτωση που ο πελάτης επιστρέψει το προϊόν με την SPEEDEX COURIER

 

Οδηγίες Επιστροφών :

Καλέστε την Speedex Courier της περιοχής σας για να έρθουν να παραλάβουν το πακέτο ή πηγαίνετε το εσείς σε όποιο κατάστημα της Speedex σας βολεύει. Το τηλέφωνο της Speedex για όλη την Ελλάδα είναι 801 11000 11. Αναγράψτε το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας καλέσουμε όταν θα παραλάβουμε το πακέτο. Θα γίνει χρέωση ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ, δηλαδή δεν θα πληρώσετε τίποτα στην SPEEDEX κατά την αποστολή.

 

Στοιχεία παραλήπτη :

PUNCH.GR

14ης Μαΐου 1

Αλεξανδρούπολη

211 800 82 23.

 

Σας παρακαλούμε το προϊόν να εμπεριέχει τις ετικέτες του και την συσκευασία του.


Όταν παραλάβουμε θα σας καλέσουμε για να μας πείτε με τι θέλετε να αντικατασταθεί. Η χρέωση των μεταφορικών είναι 5€ , ποσό το οποίο θα πληρώσετε στον κούριερ κατά την παράδοση του νέου σας προϊόντος.

 

Σας συμβουλεύουμε προτού στείλετε το προϊόν να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο info@punch.gr ή στο 211-800 82 23 για να κάνετε κράτηση στο νέο σας προϊόν, εφόσον είστε σίγουροι για το τι θέλετε, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα διαθεσιμότητας.

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή πιο οικονομικό τρόπο για να επιτευχθεί η επιστροφή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κόστος των μεταφορικών είναι αμοιβές της Courier και δεν τα εκμεταλλεύεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Σας ευχαριστούμε.

 

Γενικά για τις επιστροφές:

 Οι πιο συχνοί λόγοι επιστροφών είναι η λάθος επιλογή νούμερου, η μη σωστή ενημέρωση του πελάτη ( αλλιώς φαντάστηκε το προϊόν ) και η πιθανότητα να παραλάβει ελαττωματικό εμπόρευμα. Εδώ στο punch.gr εφαρμόζουμε κάποιες μεθόδους με τις οποίες μειώνουμε στο ελάχιστο το ενδεχόμενο επιστροφής προϊόντων για κάποιον από τους παραπάνω λόγους.

 

  • Σε κάθε παρουσίαση θα βρείτε ικανοποιητικό αριθμό φωτογραφιών καθώς και μια περιγραφή του προϊόντος για να έχετε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για το τι αγοράζετε. Επίσης  μπορείτε να επικοινωνήσετε  μαζί μας για να σας δώσουμε έξτρα πληροφορίες εάν δεν είστε σίγουροι για την αγορά σας.
  • Όλα τα προϊόντα προτού αποσταλούν, τα περνάμε από ποιοτικό έλεγχο ώστε να εκμηδενίσουμε τις πιθανότητες να παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν.
  • Σε κάθε παρουσίαση των προϊόντων από τη σελίδα μας, υπάρχει μεγεθολόγιο ώστε να μην κάνετε λάθος στο νούμερο που θα επιλέξετε.
    Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της σύμβασης πώλησης εντός δεκατεσσάρων ημερών, καλύπτοντας εξολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. 

 

Newsletter